Terveysneuvonta

Tarvitsetko ravitsemus- tai terveysneuvontaa?

Voit varata yhden tiettyyn ravitsemusongelmaan liittyvän neuvontakerran tai kolmen kerran neuvontapaketin. Neuvontapaketti sisältää yksilöllisen kartoituksen ravitsemushaasteista ja muutostarpeista sekä ruokailutottumusten ja ruokavalion laadun arvioinnin. Saat konkreettisia ohjeita ruokailutottumusten muuttamiseen ja arjen hyviin valintoihin sekä jatko-ohjauksena seurantakäynnin.

Henkilökohtainen neuvonta toteutetaan Teams-yhteydellä. Neuvonta on maksullista. Lisätietoja ja ajanvaraukset 050 919 4027 tai sähköpostilla mari.harkonen@sydan.fi.

 

Eroon nikotiinista - www.28paivaailman.fi -palvelu

www.28paivaailman.fi -tukitapaamiset tukevat nikotiinista vieroittautumista. Palvelu sopii sinulle, joka haluat eroon tupakasta, nuuskasta, sähkösavukkeesta tai nikotiinikorvaushoitotuotteesta. Verkkotapaamisten aikana teet itsellesi yksilöllisen vieroittautumisen polun, joka tukee juuri Sinua. Ilmoittautumiset verkkopalvelussa. Palvelu on ilmainen. 

Henkilökohtainen neuvonta nikotiinista vieroittumiseksi toteutetaan Teams-yhteydellä. Neuvonta on maksullista. Lisätietoja ja ajanvaraukset 0500 574 642 tai sähköpostilla tarja.ikonen@sydan.fi.