Itäisen Sydänalueen kehittämishankkeet

28 päivää ilman  

28 päivää ilman on kaikille sopiva ohjelma tupakkatuotteiden lopettamiseen. Ohjelma koostuu viidestä ammattihenkilöiden ohjaamasta teematapaamisesta ja vertaistuesta. 

Palvelun tuottamista koordinoi Savuton Kunta -ohjelma. Projektia hallinnoi Savon Sydänpiiri ry. Palveluun liittyviin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Tarja Kristiina Ikonen, puh. 050 057 4642 tai tarja.ikonen(at)sydan.fi.

28 päivää ilman verkkosivuille.
 

Savuton Kunta  

Terveyden, jaksamisen ja työhyvinvoinnin vuoksi on tärkeää, että työpaikoilla pyritään edistämään tupakoimattomuutta ja tukemaan tupakoinnin lopettamista haluavia. Tutkimusten mukaan n. 70% tupakoivista haluaa lopettaa tupakoinnin. Työpaikoilla on savuttomuuden edistämisessa tärkeä asema. 

Savuton Kunta -ohjelma tähtää tupakoinnin vähenemiseen sekä tupakkatuotteiden käytön loppumiseen tulevaisuudessa tupakkalain 1 §:n mukaisesti. Tavoitteeseen päästään, kun yhä harvempi aloittaa tupakoinnin ja yhä useampi onnistuu tupakoinnin lopettamisessa. Kunnista 90 prosenttia on tehnyt päätöksen savuttoman toimintakulttuurin edistämisestä. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tarja Kristiina Ikonen, puh. 050 057 4642 tai tarja.ikonen(at)sydan.fi.

Savuton Kunta -projektin verkkosivuille.
 

Oma terveyteni 

Palvelusta saat terveystietoa. 

Oma terveyteni -palvelun verkkosivuille.

Tulppa-ohjelma 

Sepelvaltimotautia, diabetesta ja aivoverenkiertohäiriöitä sairastavien sekä suuressa valtimotautiriskissä olevien ryhmäkuntoutusohjelma terveyskeskuksissa. Klikkaa tästä kuntoutussivuille. Lisätietoja antaa palveluvastaava Mari Härkönen, puh. 050 919 4027 tai mari.harkonen(at)sydan.fi.