Tue toimintaa

Onko työyhteisössäsi mietitty, miten ohjaat asiakkaita ja työntekijöitä pisara- ja aerosolivälitteisten sairauksien estoon nyt ja tulevaisuudessa?

Koronaan sairastumisen riski on yhä olemassa. Huolellinen käsienpesu, turvaetäisyys ja suojautuminen ovat edelleen tärkeää viruksen vastaisessa taistelussa. Noudattamalla ohjeita voimme yhdessä välttyä virustartunnalta ja estää osaltaan toiminnallamme 2. aallon syntymistä.

Savon Sydänpiiri ry on tuottanut 3 erilaista julistetta "Pese kädet" - "Säilytä turvaväli" - "Suojaa Virukselta", joiden selkeällä ja yksinkertaisella sanomalla voidaan ehkäistä koronaviruksen tarttuvuutta. Julisteiden viesti toimii myös Korona-viruspandemian jälkeen muiden pisara- ja aerosolivälitteisten hengitystieinfektioiden estämisessä.

Voit tilata oman kuntasi/yrityksesi/yhteisösi logolla varustettuja julisteita tai Sydän tekee hyvää -logolla varustettuja julisteita. Hankkimalla julisteita tuet samalla sydäntyötä. Julisteisiin voi tutustua ja niitä voi tilata tästä linkistä.

Julisteet on tuotettu yhteistyössä  Mindcom Oy kanssa. Painatuksesta vastaa Offsetpaino L. Tuovinen Ky. Julisteen koko on A3 (297mm x 420 mm). Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle.

 

Tue työikäisten sydänterveyttä Savossa!

Verenkiertoelinsairaudet ovat edelleen yksittäisen ihmisen merkittävin kuolinsyy. Yleisin verenkiertoelinten sairaus on sepelvaltimotauti (iskeemiset sydäntaudit), joka edelleen aiheuttaa lähes viidenneksen kaikista kuolemista.

Lue, lahjoita, vaikuta 

 

Lahjoitukset

Sydäntyö on eettisesti kestävä tuen kohde. Savon Sydänpiirin toimintaa voitte tukea lahjoituksella tai testamentilla.

  • Testamentti voidaan osoittaa Savon Sydänpiiri ry:lle sydänterveyden edistämiseen Pohjois- ja Etelä-Savossa.
     
  • Lisätietoja lahjoituksen tai testamentin toteuttamiseen voitte pyytää toiminnanjohtaja Tarja Kristiina Ikoselta, puh. 050 057 4642 tai sähköpostitse savo(at)sydan.fi