Tue toimintaa

Haluatteko estää Covid-19 pandemian etenemistä organisaatiossanne?

Huolellinen käsienpesu, vähintään 2 metrin turvaetäisyys ja suojautuminen ovat entistä tärkeämpiä Koronaviruksen vastaisessa taistelussa

Savon Sydänpiiri ry on tuottanut 3 erilaista julistetta "Pese kädet" - "Säilytä turvaväli" - "Suojaa Virukselta", joiden selkeällä ja yksinkertaisella sanomalla voidaan tehostaa ohjeiden noudattamista ja muistuttaa erityisesti kouluissa, päiväkodeissa ja työpaikoilla toimintakulttuurista.

Voit tilata oman kuntasi/yrityksesi/yhteisösi logolla varustettuja julisteita tai Sydän tekee hyvää -logolla varustettuja julisteita. Julisteisiin voi tutustua ja tilata tästä linkistä.

Julisteet on tuotettu yhteistyössä  Mindcom Oy kanssa. Painatuksesta vastaa Offsetpaino L. Tuovinen Ky. Julisteen koko on A3 (297mm x 420 mm). Tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle.

 

Tue työikäisten sydänterveyttä Savossa!

Verenkiertoelinsairaudet ovat edelleen yksittäisen ihmisen merkittävin kuolinsyy. Yleisin verenkiertoelinten sairaus on sepelvaltimotauti (iskeemiset sydäntaudit), joka edelleen aiheuttaa lähes viidenneksen kaikista kuolemista.

Lue, lahjoita, vaikuta 

 

Lahjoitukset

Sydäntyö on eettisesti kestävä tuen kohde. Savon Sydänpiirin toimintaa voitte tukea lahjoituksella tai testamentilla.

  • Testamentti voidaan osoittaa Savon Sydänpiiri ry:lle sydänterveyden edistämiseen Pohjois- ja Etelä-Savossa.
     
  • Lisätietoja lahjoituksen tai testamentin toteuttamiseen voitte pyytää toiminnanjohtaja Tarja Kristiina Ikoselta, puh. 050 057 4642 tai sähköpostitse savo(at)sydan.fi