Virkistyslomat

  Tuetut lomat

  1. Lomakohteissa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja tehdään erityisjärjestelyitä, jotta lomailu on turvallista. Hygieniaan, turvaväleihin, ohjelmien järjestämiseen on muun muassa kiinnitetty erityistä huomiota. Lomalainen arvioi kuitenkin itse, voiko hän osallistua lomalle.
  2. Mikäli lomalainen kuuluu vakavan koronavirustaudin riskiryhmään, hänen kannattaa keskustella hoitavan lääkärin kanssa, onko osallistuminen suositeltavaa.
  3. MTLH tarjoaa lomalaisille maskit.

  Voimaa vertaisuudesta -tuetut lomajaksot, Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry

  • 14.-19.6.2021 Kruunupuisto Oy, Punkaharju, hakemukset 3 kk ennen loman alkamisajankohtaa.
  • 14.-19.11.2021 Tanhuvaaran urheiluopisto, Savonlinna, 3 kk ennen loman alkamisajankohtaa.

   

  Sähköinen hakeminen https://mtlh.fi/loman-hakeminen/hakuohjeet/

  Tulostettava hakulomake MTLH ry:n lomatukihakemus 

  Lisätietoja: Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry, puh. 010 219 3460 

  Ohjeita lomatuen hakijalle

  Lomien omavastuuosuus on 20 €/vrk aikuisilta, alle 17-vuotiailta ei peritä omavastuuta. Lomiin sisältyy täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa tai perhekoon mukaisissa huoneissa/huoneistoissa, ryhmäkohtainen ohjelma, yleinen vapaa-ajanohjelma, lomapaikan allasosaston ja kuntosalin käyttö. Lomat toteutetaan STEAn tuella ja yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.

  Lomatukea myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Tukea myönnettäessä huomioon otetaan hakijan ja puolison tulot ja menot, sekä aikaisemmin saatu lomatuki. STEA:n ohjeiden mukaan lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kahden kalenterivuoden välein ja kaikkien lomajärjestöjen myöntämä lomatuki huomioidaan. Hakemuksen perustelut ovat välttämättömät lomatuen myöntämiselle!